top of page

Jó gyakorlatok megosztása más intézményekkel

Hevesi Körzeti Általános Iskola

Hazaérkezésünk után felvettük a kapcsolatot volt kolléganőnkkel, aki jelenleg a Hevesi Körzeti Általános Iskola angol tanára, és az intézmény Erasmus pályázatának a koordinátora.

Koletta korábban a mi iskolánkban dolgozott, és részt vett a korábbi Erasmus pályázatainkban. A távolság miatt, úgy döntöttünk, hogy online formában tartjuk a workshop-ot.

Koletta megosztotta a pályázatuk célját, elkészítésének a folyamatát és nehézségeit. A pályázat elnyerése után a Covid járvány miatt, meghiúsult mobilitásokat csak az elmúlt évben sikerült megvalósítani. Kíváncsiak voltunk a tapasztalataikra, és mi is szívesen megosztottuk saját tanulási eredményeinket, a jó gyakorlatokat, amelyeket megismertünk.

Röviden bemutattuk az elkészített akkreditációs pályázatunkat is, arra buzdítva őket, hogy merjenek nagyot álmodni és belevágni ebbe a pályázati lehetőségbe.

A személyes élmények, eredmények megosztása után jóhangulatú kötetlen beszégetés alakult ki a két iskola pedagógusai között. Reméljük, hogy az elindult együttműködést, tapasztalatcserét tovább tudjuk folytatni a jövőben.

Solymár, 2022.11.17.                                              Szabóné Kratzer Zsuzsa

                                                                                                                 koordinátor

évás3.jpg
bottom of page